• Wie is Aramea?

  Eerste Editie

  Welkom bij de allereerste editie van "Wie is Aramea?" - de rubriek waarin we onze leden en vrijwilligers in het zonnetje zetten! Bij FC Aramea zijn we niet alleen een groep spelers in het rood en geel die elke week op het veld staan. Nee, wij zijn veel meer dan dat! We zijn een gemeenschap van gepassioneerde voetbalfans en trotse clubleden die er alles aan doen om onze club draaiende te houden. En daarom willen we je graag voorstellen aan de fantastische mensen die achter de schermen werken om dit mogelijk te maken!

  Rubriek

  In deze rubriek krijg je een exclusief kijkje in het leven van onze geweldige spelers, leden en vrijwilligers. We willen je graag laten zien wie ze zijn, waarom ze bij onze club zijn aangesloten en wat ze zo speciaal maakt. En wie weet, misschien ontdek je zelfs een verborgen talent of twee!

  Goed Nieuws

  En we hebben nog meer goed nieuws: we gaan de komende tijd willekeurig één van onze leden of vrijwilligers in de schijnwerpers zetten. Maar we willen jouw hulp daarbij! Als je zelf iemand kent die volgens jou het verdient om in de spotlights te staan, meld hem of haar dan aan! Wij zorgen ervoor dat er een fantastisch stukje over deze persoon geschreven wordt.

  Wie?

  Dus, als je altijd al benieuwd bent geweest naar wie er nu eigenlijk achter de schermen werkt bij FC Aramea Enschede, dan is dit jouw kans om erachter te komen! En wie weet, misschien raak je wel zo geïnspireerd door onze leden en vrijwilligers dat je zelf lid wilt worden van onze gemeenschap. Laten we beginnen met het delen van de verhalen van onze geweldige mensen bij FC Aramea!

  Groetjes,

  Het Mediateam!