• | Verdediger Bryan Stroink verruilt S.V. Losser voor FC Aramea |

 • Bryan Stroink

  De vierde versterking voor het nieuwe seizoen is een feit. Bryan Stroink (18) komt namelijk over van S.V. Losser. Dit seizoen was Bryan als sterke- en hard werkende vleugelverdediger een vaste waarde in de JO19-1 en eindige hij met zijn team op een keurige 2e plaats in de 4e Divisie G. Hiervoor werd hij met de JO19-1 van S.V. Losser ongeslagen kampioen in de Hoofdklasse E.

  Bryan verklaart zijn keuze voor FC Aramea:

  “Na dit seizoen moet ik de overstap maken naar de senioren en als voetballer wil je dan uiteraard graag voor een 1e elftal uitkomen. Deze garantie had ik helaas nog niet bij S.V. Losser, omdat het 1e elftal momenteel beschikt over een sterke- en brede selectie. Bij FC Aramea kreeg ik deze mogelijkheid wel aangeboden en leek het mij daarnaast geweldig om samen met mijn neef Desney in één elftal te spelen. Het gesprek met de clubleiding verliep verder erg positief en ik kijk ernaar uit om aankomend seizoen met FC Aramea te strijden om de bovenste plekken!”

  Wij heten Bryan uiteraard van harte welkom en wensen hem een mooie- en plezierige tijd toe bij FC Aramea!

  Blijf onze website www.fcaramea.nl en social media in de gaten houden, want de 5e versterking zal gauw gepresenteerd worden!

  Met sportieve groeten,

  Het bestuur van FC Aramea