• Donderdag, 3 juni, 2021

  Eindelijk, er mag weer in competitieverband gevoetbald worden en daar zijn wij als voetballiefhebbers en FC Aramea natuurlijk ontzettend blij mee. Uiteraard zijn er nog wel wat restricties en maatregelen waar we ons aan moeten houden. Hieronder een kleine opsomming.

  Kleedkamers:

  De kleedkamers en dus ook de douches mogen weer gebruikt worden tijdens wedstrijden. Tijdens trainingen zullen wij elk elftal een kleedkamer toewijzen. Ook tijdens de Regiocup wedstrijden zullen de kleedkamers worden aangewezen. Bij oefenwedstrijden gebruik je je eigen kleedkamer. Ondanks de opening van de kleedkamers, houden we ons nog steeds aan de basisregels, zoals de 1,5 meter afstand!

  Terras en kantine

  Het terras en de kantine willen wij openen en dienen we ons aan de richtlijnen te houden van de horeca. Wij vragen aan jullie allemaal begrip hiervoor op te brengen en er rekening mee te houden.

  Ouders/ toeschouwers

  Helaas is het nog steeds niet toegestaan om als ouder de wedstrijden op het sportpark te bezoeken. Uitgezonderd de ouders die het vervoer naar de uitwedstrijden verzorgen van de kinderen. Zij worden nog steeds gezien als teambegeleiding en zij mogen dus het sportpark betreden. Ook hier geldt nog steeds dat we ons moeten houden aan de basisregels!