• Steun jij ook onze Jeugd?!

  Beste leden, sponsoren en supporters,

  De gevolgen van de Coronacrisis voelen wij allemaal, ook bij FC Aramea. Als navolging van de genomen maatregelen van het RIVM zijn de senioren gestopt met trainen, is de kantine gesloten en willen wij zo min mogelijk beroep doen op de vrijwilligers om ook hun veiligheid te waarborgen.

  Dat de kantine op slot zit betekent natuurlijk omzetverlies en dat merken wij natuurlijk ook. Ondanks de huidige corona situatie willen wij zoveel mogelijk doen voor onze jeugdleden en mede daarom zijn we een samenwerking aangegaan met de grote clubactie.
  Ondanks de teruglopende omzet hebben we ook aangegeven niet te willen afwijken van het doel, namelijk de JEUGD! Daar ligt onze toekomst. Dat onze jeugdafdeling groeit moeten wij koesteren en dat proberen wij middels deze actie te waarborgen. Alle loten die verkocht worden zullen ten goede komen van de jeugd. Voor elk verkocht lot (kosten €3,-) gaat maar liefts €2,40 naar de jeugd.

  De trekking is op 9 december. Win jij de hoofdprijs van € 100.000,-, een auto, een vakantie of één van de ruim 300.000 andere prijzen? Vanaf 10 december 2020 kun je de trekkingsuitslag bekijken op www.clubactie.nl. Daarnaast worden de prijswinnaars per e-mail geïnformeerd.

  Ben je een ondernemer of gun je het de jeugd nog meer? Koop dan een superlot! Deze kost €150,- en hier krijg je maar liefts 50 loten voor. Er gaat dan direct €120,- naar onze jongste leden.

  https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/fc-aramea/4898301


  Waar we normaliter persoonlijk langs hadden willen gaan aan de deuren en bij sponsoren zijn wij door de huidige situatie noodgedwongen dit te doen via de multimedia kanalen.
  Wil jij ook een lot? Koop hem dan hier!