• Acties die lopen bij FC Aramea en haar sponsoren

  Door de jaren heen hebben we wat afspraken weten te maken met een aantal bedrijven. Doordat wij wat bij hen doen, kan de club er iets aan verdienen, win win. Dit is ook wat we elke keer weer proberen te berijken met onze sponsoren.

 • Clubwassen

  Beste leden van FC Aramea,

  Hieronder staat de informatie betreffende de clubwasdag van dit jaar.

  Clubwasdag

  Dit jaar vind de clubwasdag plaats op zaterdag 1 oktober in onze vestigingen in Enschede en Haaksbergen, let op: de openingstijden tussen de vestigingen verschillen.

  In Haaksbergen zijn wij geopend van 8:00 tot 18:00.

  In Enschede zijn wij geopend van 8:00 tot 20:00.

  De clubwasdag is als volgt opgezet:

  Gedurende bovenstaande openingstijden krijgen de leden het beste wasprogramma t.w.v. €20,50 voor €10
  €5 per wasbeurt gaat naar de vereniging!
  De bovenstaande aanbieding geldt alleen voor leden met een washcard die gelinkt is aan de club/vereniging

  In de bijlage staan digitale advertenties (afbeeldingen) die gedeeld kunnen worden met de leden zodat zij op de hoogte zijn van de clubwasdag en uitleg over hoe een washcard aan is te vragen en aan de club is te koppelen. De digitale advertenties zijn te gebruiken op TV schermen in het clubgebouw, jullie website en de sociale media van de club.

  Leden die nog geen washcard hebben, of leden die een washcard hebben maar deze nog niet aangesloten hebben bij de club/vereniging, kunnen tot aan de dag van de clubwasdag lid worden en alsnog van de aanbieding genieten. Het zou mooi zijn dat leden die nog geen washcard aangesloten hebben bij uw vereniging gestimuleerd worden dit alsnog te doen, meer leden op de clubwasdag betekent een hoger bedrag dat de vereniging opspaart!

  Leden die nog geen washcard hebben kunnen dit aanvragen via: www.perfectcarwash.nl/washcard-aanvraag/ of aan de kassa bij een van onze vestigingen.

  Leden die hun bestaande washcard nog niet gekoppeld hebben aan de stichting, kunnen dit doen via www.perfectcarwash.nl/clubwassen

  Het opgespaarde bedrag van het afgelopen jaar + de clubwasdag zal naar verwachting eind oktober gecommuniceerd en overgemaakt worden.

  Mocht je verder vragen hebben dan horen we dat graag!

 • Inzamelen Frituurvet

  Hieronder leggen we uit hoe de actie werkt. Jij bent de frituurvet kwijt en de club ontvangt een bedrag ervoor. Helemaal omdat we hierdoor ook nog onze partner stichting leergeld sponsoren.

  Green Oil Recycling helpt uw vereniging hier graag mee. Wij plaatsen gratis en vrijblijvend een nette kliko bij u op de vereniging waar leden en eventueel buurtgenoten hun flessen gebruikt frituurvet kunnen inleveren. Wanneer de kliko vol zit komen wij deze vervangen en vergoeden wij de vereniging € 50,- per volle kliko. Daarnaast doneren wij boven op dit bedrag 10% extra aan Fonds Gehandicaptensport of Jeugdfonds Sport & Cultuur. Vervolgens wordt het opgehaalde frituurvet door ons gerecycled tot duurzame 2e generatie biobrandstof. Hierdoor levert u als vereniging ook bij bijdrage aan de verduurzaming van de wereld.

  Het voordeel voor de club:

  • U ontvangt direct na het ophalen een vergoeding per volle kliko.
  • U ontzorgt uw leden en de buurt van gebruikt frituurvet.
  • U levert een bijdrage aan het milieu.
  • U steunt Fonds Gehandicaptenzorg of Jeugdfonds Sport & Cultuur.
  • U loopt geen risico en het kost geen geld.

  Indien gewenst voorzien wij de vereniging ook van een vat waar het gebruikt frituurvet uit de kantine in bewaard kan worden. De vereniging ontvangt € 0,50 per kilo gebruikt frituurvet.

  De kliko’s zijn geleverd dus dat betekent dat we kunnen beginnen met het inzamelen van gebruikt frituurvet! 

  Om de inzameling tot een succes te maken blijf ik jullie gedurende onze samenwerking ondersteunen met social media content en andere hulpmiddelen. Hierbij stuur ik het promotiemateriaal voor de eerste periode met een persbericht wat jullie kunnen gebruiken om de inzameling onder de leden en eventueel buurtgenoten te communiceren. Als het goed is er door de chauffeur ook een envelop met flyers en stickers achtergelaten. Mocht je deze niet kunnen vinden hoor ik het graag, dan stuur ik het per post. 

  Je kunt mij in de toekomst mailen, appen of bellen op 06 197 992 18 als het nodig is om de emballage te vervangen. Dan plan ik zo snel mogelijk een ophaalafspraak in.

  Tips voor het inzamelen:

  • Plaats het persbericht op de website, social media en/of het clubkrantje.
  • Plaats op Facebook & Instagram niet alleen de afbeelding, maar ook het persbericht (of delen) als begeleidende tekst.
  • Post eens per maand (of vaker) een herinnering op Social Media zodat de leden op de hoogte blijven van wat de voordelen zijn om het frituurvet bij de vereniging in te leveren. Daarnaast blijven ze hierdoor op de hoogte van de mogelijkheid.
  • Stuur een mailing naar de leden met het persbericht en de afbeelding van de Instagram/Facebook post.
  • Hang de flyer op in de kantine, kleedkamers, bij de containers of andere locaties waar de leden het duidelijk kunnen zien.
  • Vraag alle aanvoerders of beheerders van de ‘leden Whatsappgroepen’ om een de inzamelactie mede te delen op whatsapp.
  • Maak er een competitie van! Degene die het meeste frituurvet per maand inzamelt wint een leuke prijs.

  Ik hoop dat alles zo duidelijk is en ik kijk uit naar een prettige en succesvolle samenwerking! Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag.