• Seniorenavond FC Aramea

  Beste spelers, trainers en leiders,

  Hierbij willen wij jullie allen graag uitnodigen voor de “Seniorenavond”, speciaal bedoeld voor het 1e, 2e, 3e, 35+ en zaalteam van FC Aramea! Jullie zijn op zaterdagavond 12 november om 20:00 uur van harte welkom in de kantine van FC Aramea!

  Het is mooi om te zien dat de trainers onderling goed contact hebben met elkaar en de spelers altijd bereid zijn om de andere teams bij nood te helpen. Toch kent nog niet iedereen elkaar en daarom vonden wij het een leuk idee om eens een gezamenlijk uitje te organiseren! We houden o.a. een Voetbalquiz🏆, Super-toernooi🃏en voor de game-liefhebbers zullen PlayStations🎮 met schermen geregeld worden!

  Uiteraard gaan we ook zorgen voor voldoende eten en drinken 🍖🥃 We zijn van plan om er ook meteen een BBQ-avond van te maken, maar daarvoor moeten we eerst op tijd weten “hoeveel” mensen er aanwezig zullen zijn!

  Daarom willen wij graag vóór woensdag 9 november weten wie er wel en niet zullen komen.

  Het is geen verplichting, maar uiteraard hopen wij dat er zoveel mogelijk “senioren” aanwezig zullen zijn, zodat we er samen een gezellige avond van kunnen maken! ✨

  Met sportieve groeten,

  Activiteitencommissie FC Aramea