• | Prachtige ontwikkeling bij de meiden van FC Aramea! Versterk ons team! |

 • De groei en ontwikkeling van FC Aramea Meisjes

  We zijn verheugd om te kunnen melden dat de meidenafdeling van FC Aramea in de afgelopen periode aanzienlijk is gegroeid. Van een bescheiden start met slechts 7 meisjes zijn we nu uitgegroeid tot bijna 20 meisjes in één team, met in totaal 30 meiden in onze club. (en niet eens iedereen was aanwezig)

  Het is fantastisch om te zien hoe de sport meisjes aantrekt en hen de kans geeft om hun vaardigheden te ontwikkelen en te concurreren op het veld. Bij FC Aramea blijven we ons richten op het ontwikkelen van de vaardigheden van onze speelsters en het creëren van een positieve en ondersteunende omgeving.

  Ongeacht het niveau waarop we spelen, zijn we ervan overtuigd dat sporten bijdraagt aan de gezondheid van zowel lichaam als geest en het opbouwen van vriendschappen. We zijn dan ook verheugd dat we in staat zijn geweest om meer meisjes aan te trekken en we hopen dat deze groei zich zal voortzetten in de toekomst.

  Na de zomer zijn we van plan om twee of drie meiden teams op te zetten en we zijn daarom op zoek naar versterking. Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van een van deze teams en ons te helpen onze doelen te bereiken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  We willen graag al onze speelsters, coaches en vrijwilligers bedanken voor hun inzet en toewijding aan onze club. We kijken uit naar een succesvolle toekomst voor FC Aramea en zijn vastbesloten om onze speelsters te blijven ondersteunen en te begeleiden op hun sportieve reis.