• | Plezier en Groei: FC Aramea's Toewijding aan Jeugdontwikkeling |

  • Met groot enthousiasme kondigen we aan dat alle jeugdelftallen van FC Aramea uit Enschede kunnen genieten van trainingen door gediplomeerde coaches. Een totaal van negen trainers heeft met succes de vereiste diploma's behaald, wat een nieuwe dimensie toevoegt aan het plezier en de ontwikkeling van onze jeugdspelers.

    Vier van onze trainers hebben de VC 1 Pupillen opleiding afgerond, terwijl de andere vijf de VC 1 Junioren opleiding hebben voltooid. Deze inspanningen weerspiegelen onze toewijding aan zowel de kwantiteit als de kwaliteit van onze jeugdopleiding. We geloven dat het plezier en de ontwikkeling van spelers hand in hand gaan, en deze mijlpaal zal ongetwijfeld bijdragen aan de opwindende reis die voor ons ligt.

    Het is verheugend te melden dat nu alle elftallen van FC Aramea voorzien zijn van een gediplomeerde trainer of op weg zijn om er een te worden. Deze toewijding aan professionele begeleiding benadrukt onze voortdurende inzet om de beste omgeving te creëren voor onze jeugdspelers, waarin ze kunnen groeien, bloeien en vooral plezier hebben.

    De zoektocht naar verbetering strekt zich uit tot alle facetten van onze club. Op dit moment nemen vier van onze leden deel aan scheidsrechterscursussen bij de SEO in Enschede. Door te investeren in training en ontwikkeling leggen we de basis voor een nog meer verbonden en vaardig team, zowel op als buiten het veld.

    FC Aramea streeft ernaar een omgeving te creëren waarin spelers niet alleen groeien en zich ontwikkelen, maar waarin ook het plezier en respect voor alle aspecten van het spel centraal staan. We kijken vol verwachting uit naar de toekomst, gedreven door onze passie voor voetbal en onze voortdurende inzet voor het creëren van een opwindende en plezierige omgeving voor al onze spelers.