• | Nacht van Aram 2023 |

 • We hebben er zin in

  Ladies en gentlemen, jong en oud, maak je klaar voor een buitengewone avond vol magie, plezier en opwinding! Morgen is het zover: de Nacht van Aram! Een gezellig toernooi waar alle leden, sponsoren en familieleden samenkomen en genieten van elkaars gezelschap.

  Dit onvergetelijke evenement is altijd een groot succes geweest en de bezoekers praten er nog steeds vol enthousiasme over, ongeduldig wachtend op de volgende Nacht van Aram. En goed nieuws: het belooft heerlijk weer te worden! Een perfecte avond om te genieten van de leuke activiteiten, de kans op gave prijzen en vooral de gezelligheid.

  Vanaf 18:00 uur trappen we af met de minis, gevolgd door de groeiende meiden groep rond 18:30 uur. En natuurlijk mogen we onze senioren niet vergeten, zij zullen daarna hun optreden starten.

  Tijdens deze betoverende avond kun je jezelf trakteren op heerlijke traktaties zoals slush, popcorn en suikerspin. En voor de liefhebbers staat er een sissende barbecue klaar, die je smaakpapillen zal verwennen.

  Dus kom en laat je meevoeren door de opwinding van de Nacht van Aram! Samen kunnen we genieten van sportiviteit, plezier en samenzijn. Laten we de lachende gezichten koesteren, nieuwe vriendschappen sluiten en onvergetelijke herinneringen creëren.

  Ik wens jullie een geweldige avond vol vreugde en verbondenheid. Laat de Nacht van Aram beginnen!

  Team 

  Nacht van Aram

 • Loterij