• Aanmeldformulier FC Aramea

  Wilt u zich inschrijven bij FC Aramea, klik dan op aanmelden en vul het formulier geheel in. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of het telefoonnummer op de site

 • Inschrijfformulier

  Inschrijfformulier FC Aramea 2021-2022
 • Uitleg Inschrijfformulier

  Klik op de PDF en download het formulier, vul deze volledig in en mail hem naar bestuur@fcaramea.nl. Dit formulier is voor onze eigen administratie en zal volgens de AVG richtlijnen bewaard worden. Tevens is dit een machtiging voor het incasseren van de contributie

 • Contributie en overschrijvingsbeleid

  Om te voetballen bij FC Aramea hebben we een aantal kleine regels m.b.t. de contributie. Hieronder zullen ze worden benoemd en worden toegelicht.

  Senioren

  De hoogte van de contributie bij de senioren is €250,- per seizoen.

  Woon je buiten de gemeente Enschede en wil je toch voetballen bij FC Aramea, dan is dat natuurlijk mogelijk. We hebben hier een korting voor van €50,- per seizoen. 

  Jeugd

  De tarieven voor de jeugdelftallen zijn als volgt ingedeeld vooor het seizoen 2021/2022:
  De O ... t/m O11 hebben een contributie van €250,- (E/F)
  De O12 t/m O15 hebben een contributie van €250,- (D/C)
  De O16 t/m O19 hebben een contributie van €250,- (B/A)

  Seizoen

  De overschrijvingen van FC Aramea naar een andere club of van een andere club naar FC Aramea kan t/m 15 juni, zie deze link https://www.knvb.nl/nieuws/assist-wedstrijdsecretarissen/assist-wedstrijdsecretarissen/48303/nationale-overschrijvingen en geldt voor de A categorie. Mocht dit door de KNVB worden veranderd zullen wij dit moeten volgen. Heb je de afgelopen 3 jaar niet bij een club gespeeld zijn er andere regels. Vraag ons naar de mogelijkheden.

  Wil je je alsnog uitschrijven na 15 juni dan kan dat natuurlijk ook (B Categorie). We hanteren hier een deadline van een week langer namelijk 22 juni. Wil jij je na de tijd overschrijven naar een andere club of stoppen, dan ben je bij FC Aramea alsnog contributie plichtig. Wees dus tijdig met het uitschrijven bij FC Aramea.

  Uitschrijvingen kan enkel per mail naar bestuur@fcaramea.nl Overschrijvingen worden alleen goed gekeurd als je geen openstaande kaarten hebt, je contributie volledig betaald is en het trainingspak, tas en eventuele andere spullen zijn ingeleverd.

  Heb je vragen omtrent contributie of overschrijvingen, meld je dan bij Mourad Sarkis