• Onze Shirt Sponsoren

 • FC Aramea Zaterdag 1

 • Elwe Special Promotions B.V.

  POS on demand: Elwe Special promotions biedt u voor elke stap in het proces ondersteuning!
  Door ons uitgekiende machinepark en zeer ervaren personeel kunnen wij uw POS materialen vlot verzorgen.
  Graag helpen wij u om uw producten perfect te plaatsen op de winkelvloer! 
  Bezoek onze website via deze link, of bekijk eens onze bedrijfsfilm:

 • FC Aramea Zaterdag 2

 • King Food Horeca Groothandel B.V.

  King Food Horeca Groothandel is gevestigd in een geheel nieuw en ruim opgezet magazijn met laaddocks. Vanuit deze prachtige nieuwe vestiging, gelegen op het Euregio Bedrijvenpark Enschede-Oost, kunnen wij u nog beter van dienst zijn en u KingSize service garanderen.
  Hierdoor en door de toegenomen capaciteit, kunnen wij u als klant van King Food nóg meer voordeel bieden. Uw bestelling en de vraag naar nieuwe producten kunnen wij dan ook  snel en efficiënt behandelen, tegen de beste prijs, zoals u dat van ons gewend bent.
  Bel, e-mail of fax uw bestelling door en u zult zien dat wij met trots vanuit onze nieuwe locatie uw bestelling tot in de puntjes zullen verzorgen.

  Bezoek de website hier en kijk wat King Food voor u kan betekenen

 • FC Aramea Zondag 2

 • Ji-Nos Burgers & Snacks

  Ji-Nos Burgers & Snacks is een begrip in het centrum van Enschede. Al geruime tijd zijn de twee broers gevestigd aan de Oude Markt 28 te Enschede. Wie Enschede zegt, kent Ji-Nos!. Wil je ook genieten van een Burger en/of Snack van Ji-Nos, ga dan gewoon langs. Proef de lekkere burgers bij Ji-Nos en laat je mening achter op de pagina van Ji-Nos die je via deze link kunt openen. 

  Het grote voordeel is natuurlijk dat Ji-Nos tot in de late uurtjes open is. Ji-Nos heeft namelijk openingstijden tot 04:00 uur in het weekend.

  Laat ons ook weten wat je van onze sponsor vindt 

   

 • FC Aramea Zondag 3

 • Aram Verzekeringen & Hypotheken

  Bij ARAM Verzekeringen & Hypotheken bieden wij onze klanten net dat beetje extra waarmee wij ons onderscheiden van onze collega’s.
  U kent vast en zeker wel de situatie waarin u ergens de deur uitloopt en in het achterhoofd  die ene vraag nog heeft zitten die onbeantwoord is gebleven.  Door het opbouwen van een hechte band met onze klanten weten wij precies wat er speelt en zullen vragen bij ons nooit onbeantwoord blijven.
  Zo bieden wij u op maat de producten die bij u passen en die u ook echt nodig heeft. Niet MEER, niet MINDER!
  Neem gerust eens vrijblijvend contact op met een van onze verzekerings- of hypotheekadviseurs. U kunt ons bellen, een mailtje sturen of u loopt gewoon eens ons kantoor binnen te Enschede. U bent van harte welkom!

  Wil jij weten wat Aram verzekeringen voor jou kan betekenen? Kijk hier op de site voor meer info

   

 • Supermarkt De Posten

  Supermarkt De Posten is gevestigd naast de Action, voorheen de Aldi. Bij Supermakt De Posten kun je terecht voor al je levensmiddelen, maar vooral die uit het oosten. Wil je een keer kouskous, rijst of andere oosterse producten proeven? ga gerust langs en laat je inspireren door het uitgebreide assortiment. Lekkere zoete snacks, vers fruit of nootjes hebben ze in overvloed.

  Helaas hebben ze geen website, maar de naam op de Posten is wel een begrip. Vraag gerust de mensen in de buurt om een mening

 • FC Aramea 35+

 • Grieks Restaurant Delphi te Hengelo

  De kracht van de Griekse keuken is een ruim assortiment van verschillende specialiteiten. Of u nu van vlees, vis- of vegetarische gerechten houdt, bij Delphi in Hengelo bent u aan het juiste adres. Bij ons tafelt u in een ontspannen sfeer. Onze gerechten worden met dagverse producten bereid en dat proef je. De chef kok Joseph die al 35 jaar ervaring met de Griekse en Franse keuken heeft is inmiddels een begrip geworden. Dit moet u beslist ontdekken! In ons restaurant maakt u kennis met de authentieke smaak van de Griekse keuken. Wij heten u graag welkom voor een avond vol Grieks genot. 
  Een avond Delphi, is een avond Griekenland.

  Ze zijn onlangs weer verkozen tot HET BESTE restaurant in Hengelo (ov).

  Bekijk de hier site voor een impressie en waan je in Griekenland. Zoals bij veel van onze leden te zien, krijgen wij geen genoeg :)