• Eerste Jeugdavond bij FC Aramea - Een Hartverwarmende Start!

  🌟 Eerste Jeugdavond bij FC Aramea - Een Hartverwarmende Start! 🌟

  Beste FC Aramea-familie,

  Met grote vreugde delen we het succes van onze allereerste Jeugdavond bij FC Aramea, in samenwerking met Platform Aram! Het was een avond gevuld met warmte, lachen en een hechte gemeenschap die samenkwam om plezier te hebben en herinneringen te maken.

  πŸŽ‰ Hoogtepunten van de Avond:

  PS5 Spellen: Onze jeugdleden genoten van PS5-spellen, zowel op de beamer als op kleinere schermen. Het was prachtig om te zien hoe ze opgingen in de virtuele avonturen.
  Gezellige Spellen: Van Beerpong tot Triviant en 30 Seconden, de competitieve geest en de lachsalvo's waren niet te missen.
  Gewoon Samenzijn: Maar bovenal koesterden we de eenvoudige momenten van samenzijn - de gesprekken, de glimlachen en het delen van vreugde met elkaar.
  πŸ‘ Verbeterpunten en Toekomstplannen:
  We zijn dankbaar voor het succes van deze avond, maar beseffen ook dat er ruimte is om te groeien. Jullie feedback is waardevol en we kijken ernaar uit om de volgende editie nog beter te maken, met meer variatie en inclusiviteit voor al onze leden.

  πŸ”— Blijf Op de Hoogte:
  Wil je op de hoogte blijven van toekomstige evenementen? Volg dan onze sociale mediakanalen: FC Aramea Facebook | Platform Aram Instagram

  Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze bijzondere avond. Samen maken we FC Aramea tot wat het is - een thuis vol warmte en verbondenheid.

  Op naar nog vele mooie momenten samen! ⚽🌟