• | Isa Cimen: Een Onmisbare Kracht bij FC Aramea |

 • Isa Cimen

  "Isa Cimen is een legendarische figuur bij FC Aramea, waar hij in 2010 één van de oprichters van was. Maar hij is niet alleen bekend vanwege zijn rol als mede-oprichter van de club; Isa is een vaste waarde binnen de vereniging en heeft door de jaren heen veel verschillende taken op zich genomen.

  Als barvrijwilliger heeft Isa talloze avonden doorgebracht achter de bar van het clubhuis, waar hij altijd vrolijk en gastvrij was naar alle bezoekers. Ook is hij al jarenlang de trouwe vlagger van het eerste elftal. Met zijn scherpe blik en snelle reactievermogen heeft hij menige buitenspelsituatie kunnen signaleren.

  Maar naast zijn vrijwilligerswerk voor de club, heeft Isa ook een persoonlijke connectie met FC Aramea. Zijn kinderen voetballen namelijk bij de club en hebben daar veel plezier. Isa is dan ook vaak langs de lijn te vinden om zijn kinderen aan te moedigen en hun team te steunen.

  In de tijd dat hij coach was bij het Platform Aram werd hij 'bondscoach van alle Arameeërs genoemd' 😉

  Als je Isa vraagt naar zijn favoriete herinnering aan FC Aramea, zal hij zonder twijfel vertellen over de promotie die ze hebben behaald. Maar eigenlijk is hij trots op alles wat de club heeft bereikt en de rol die hij daarin heeft mogen spelen. Voor hem draait het niet alleen om voetbal, maar vooral om de saamhorigheid en gezelligheid die FC Aramea met zich meebrengt.

  Kortom, Isa Cimen is een onmisbare kracht binnen FC Aramea en een geweldige persoonlijkheid om in de buurt te hebben."

  Wie is de volgende? Laat het ons weten!

  Met vriendelijke groeten,

  Het Media Team