• | In Memoriam - Clubman Herman Morsink overleden |

 • Herman Morsink

  Met groot verdriet, maar dankbaar voor alle warmte, betrokkenheid en inzet die hij onze vereniging heeft gegeven, delen wij u mede dat na een moedige strijd Herman Morsink van ons is heengegaan. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar de familie Morsink.

  Herman was niet zomaar een lid van onze club; hij was een veelzijdige kracht binnen FC Aramea. Als keeperstrainer heeft hij onze keepers begeleid en geïnspireerd om het beste uit zichzelf te halen op het veld. Als trainer van het voormalige zondag 2e team heeft hij zijn kennis en passie voor het spel gedeeld met de spelers en heeft hij bijgedragen aan hun ontwikkeling als voetballers en als individuen. Herman was een prettig persoon om mee samen te werken en zeer behulpzaam.

  Zijn vriendelijke uitstraling, zijn hartelijkheid en de toewijding waarmee hij zijn werkzaamheden verrichtte, waren bewonderenswaardig. Voor iedereen had hij tijd en hij was een geweldig visitekaartje voor onze club. Hij stond altijd voor iedereen klaar en was enorm betrokken bij de club en onze leden. Met ziel en zaligheid heeft hij zich voor ons ingezet en wij zullen hem dan ook enorm gaan missen.

  Niet alleen op het trainingsveld, maar ook langs de lijn was Herman een vertrouwd gezicht. Als vlagger van het eerste elftal bracht hij zijn scherpe inzicht en onvoorwaardelijke steun naar elke wedstrijd, en zijn aanwezigheid werd altijd op prijs gesteld door spelers en supporters. Maar Herman was meer dan alleen een trainer en vlagger; hij was ook een klusjesman en een elftalleider. Zijn bereidheid om te helpen, zijn toewijding aan de club en zijn warme glimlach zullen gemist worden door iedereen die hem gekend heeft.

  Een paar jaar geleden werd Herman ziek. Hij greep alle mogelijkheden aan om zijn ziekte de baas te blijven. Dat deed hij altijd vol goede moed, precies zoals we Herman kennen. Niet opgeven maar doorgaan. Niet de kop laten hangen maar juist naar het positieve kijken. Het heeft hem wat extra tijd gegeven, al hadden we hem nog veel meer tijd gegund.

  Ondanks zijn gezondheidsproblemen bleef Herman trouw aan FC Aramea. Zelfs in zijn laatste uren was zijn liefde voor de club onmiskenbaar. Zijn "laatste" wens, een nieuwe trainingspak van Aramea, spreekt boekdelen over zijn passie en toewijding.

  Daarom, vandaag, heffen wij het glas op Herman Morsink. We zijn dankbaar voor alles wat hij voor onze club heeft betekend en gaan Herman ontzettend missen. FC Aramea wenst familie, vrienden en andere nabestaanden veel sterkte met dit enorme verlies. Rust zacht, Herman."