• In de spotlight Salim Elias

 • Salim Elias

  Salim Elias, vader van twee dochters en een gelukkige echtgenoot.
  Salim is als sinds oktober 2018 lid van FC Aramea en debuteerde als invaller in het 4e elftal. Sinds zijn eerste wedstrijd tegen SV Losser, die gewonnen werd met 0-1, is hij niet meer weg te denken uit de defensie. Voetballen hoef je hem niet meer te leren. Als kleine jongen is hij op de velden in Syrie opgegroeid met de sport. Wekelijks heeft hij meer dan een uur moeten reizen om de wedstrijden met zijn vrienden te kunnen spelen.


  Nadat hij met zijn familie de oorlog in Syrie is ontvlucht heeft hij met vrienden een balletje getrapt op de kunstgrasvelden van Aramea tot hij in aanraking kwam met clubvoetbal. Al snel wist Salim een hechte groep te vormen binnen FC Aramea.

  Mede door Salim en de manier waarop hij met de medespelers omgaat en de omgangsnormen die hij verlangt van andere spelers, is de groep indmiddels uitgegroeid tot 24 man! Met leuk voetbal en vooral veel plezier in het spel spelen ze hun wekelijkse wedstrijden. Naast zijn voetballende taken is hij altijd in voor een feestje en gezelligheid en ook om zijn hulp hoef je je niet te schromen. Zo heeft hij een sponsor geregeld die het zondag 3e in een nieuw jasje steekt. Later hier meer over.

  Een voorbeeld voor velen en een boegbeeld voor Aramea, bedankt names FC Aramea

   

  Wie is de volgende? laat het ons weten!