• In de spotlight Ronald Dam

 • Ronald Dam

  FC Aramea is niet alleen een voetbalclub, maar ook een hechte gemeenschap waarin alle leden een belangrijke rol spelen. Ronald Dam is een gewaardeerde vrijwilliger die zich met hart en ziel inzet voor het succes en de groei van onze club.

  Wij, het bestuur, de spelers, de ouders, jeugdtrainers en vrijwilligers van FC Aramea, willen onze oprechte dank uitspreken aan Ronald voor zijn toewijding en inzet ten behoeve van de club en haar leden. Hij staat niet alleen bekend als een uitstekende barvrijwilliger, maar ook als een trouwe supporter en ouder die vaak uitwedstrijden bijwoont. Zijn harde werk, enthousiasme en positiviteit dragen bij aan de unieke sfeer en saamhorigheid binnen FC Aramea.

  Ronald is een waardevolle kracht binnen onze club en zorgt ervoor dat de bar altijd soepel draait. Hij biedt ook begeleiding aan stagiaires die achter de bar werken, wat zijn betrokkenheid nog meer benadrukt. Daarnaast denkt Ronald actief mee met de club, bijvoorbeeld in het vinden van sponsoren en het bedenken van strategieën om de jeugd binnen de club te houden. Zijn inzet en positieve houding inspireren ons allen en dragen bij aan de speciale sfeer binnen FC Aramea.

  Laten we niet vergeten dat het succes van FC Aramea niet alleen afhangt van individuele bijdragen, maar ook van de inzet van alle vrijwilligers en supporters. Samen vormen we een sterke gemeenschap die zich inzet voor de club en de jeugd, en daar zijn we trots op.

  Namens FC Aramea willen we Ronald bedanken voor alles wat hij heeft gedaan en blijft doen voor de club. Jouw inzet en steun zijn van onschatbare waarde, en we kijken uit naar een mooie toekomst voor FC Aramea en de gemeenschap. Dank je wel, Ronald!

  Wie is de volgende? Laat het ons weten!

  Met vriendelijke groeten,

  Het Media Team