• In de spotlight Johan Ak

 • Johan Ak

  Johan Ak

  Johan Aks betrokkenheid bij FC Aramea gaat verder dan alleen zijn rol als jeugdvoorzitter. Hij is ook een gerespecteerde trainer van het zondag 2e elftal, samen met een andere vrijwilliger, Lukas Atto. Johans ervaring als gymdocent komt goed van pas bij het coachen van zijn team en zijn passie voor voetbal is aanstekelijk voor zijn spelers. Door zijn dubbele rol als jeugdvoorzitter en trainer draagt Johan bij aan het succes van de hele club. Van de jongste talenten tot de volwassen spelers die op zondag op het veld staan.

  Toewijding

  Met zijn toewijding en passie heeft Johan de jeugdtak van FC Aramea Enschede naar nieuwe hoogten gebracht. Als jeugdvoorzitter is hij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de club en heeft hij onder zijn vleugels de jeugdtak ontwikkeld tot een bloeiende gemeenschap van jonge voetballers en -sters. Naast zijn eigen kinderen, spelen nu ook andere kinderen bij de club die kunnen profiteren van Johans inzet en passie voor voetbal.

  Jeugdafdeling

  Als jeugdvoorzitter is Johan het gezicht van de jeugdafdeling van FC Aramea. Maar hij zou de eerste zijn om te benadrukken dat zijn succes niet alleen aan hemzelf te danken is. Samen met zijn teamgenoten, jeugdtrainers en vrijwilligers heeft hij ervoor gezorgd dat FC Aramea een club is waar jonge spelers met plezier naartoe komen, waar ze hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en waar ze belangrijke vriendschappen kunnen sluiten.

  Dank!

  Namens de hele club willen we Johan bedanken voor zijn onschatbare bijdrage aan de groei en bloei van FC Aramea. Zijn leiderschap, visie en toewijding zijn inspirerend voor ons allemaal. En we willen ook Lukas Atto bedanken voor zijn rol als trainer van het zondag 2e elftal en zijn inzet voor FC Aramea. Samen met Johan en alle andere vrijwilligers maken zij de club tot wat het vandaag is.