• In de spotlight David Metin

 • David Metin

  David Metin (op verzoek van velen)

  Vader van een dochter (Rebecca) en een zoon (Samuel) en zijn gelukkige echtgenote (Jaqueline)

  Als je het hebt over FC Aramea komt er altijd een speler naar voren, David Metin, de nummer 10 en aanvoerder van FC Aramea 1.

  In zijn jongere jaren heeft hij altijd voor de Enschedese Boys gespeeld om daarna ook voor een avontuur in Duitsland te kiezen. Hier heeft hij op een leuk niveau kunnen voetballen.

  In 2010 heeft hij er toch voor gekozen om voor de Rood Gelen te spelen, een nieuwe club, een nieuw avontuur, maar vooral veel gezelligheid werd hem beloofd.

  David is een van de eerste leden binnen Aramea, ruim 12 jaar geleden heeft hij zijn eerste speelminuten gemaakt bij het eerste elftal en sindsdien is hij niet meer weg te denken bij Aramea.

  Maar wie hem echt kennen weten dat hij ook kwaliteiten heeft buiten het veld om. Zo mogen wij bij Aramea vaak proeven van de heerlijke BBQ’s die hij voorbereid voor jong en oud.

  Naast voetballer en Hoofd BBQ is hij voor ons een vriend en een steunpilaar. Van scheidrechter bij de junioren tot de oudsten, van een BBQ zelf organiseren tot de afwas, David staat altijd klaar om Aramea te helpen. Helaas ligt zijn prioriteit nu op zijn herstel na zijn zware ongeval 2.5 jaar geleden en niet op het helpen waar kan binnen de club

  Wij hebben jou niet vaak genoeg kunnen bedanken, bij deze nogmaals bedankt David en wensen jou het allerbeste toe.

  Wie is de volgende? Laat het ons weten!

  Met vriendelijke groeten,

  Het Media Team