• Het Nieuwe Jeugdcommittee van FC Aramea Enschede

  Versterking van de Toekomst: Het Nieuwe jeugdcommittee van FC Aramea Enschede

  Bij FC Aramea Enschede zetten we onze koers richting de toekomst kracht bij met de oprichting van ons gloednieuwe jeugdcommittee. Dit jeugdcommittee bestaat momenteel uit vijf bevlogen aanvoerders van de bovenbouw, namelijk de JO13, MO13, JO15, JO17 en MO17, die nauw zullen samenwerken en een vertegenwoordiger uit hun eigen elftal zullen toevoegen.

  Het hoofddoel van ons jeugdcommittee is het vergroten van de betrokkenheid en sturing vanuit de jeugd richting het hoofdbestuur. Wij geloven dat de jeugd de toekomst van onze club vertegenwoordigt en vaak frisse inzichten en ideeën kan brengen die ons kunnen helpen groeien. Het is immers mogelijk dat zij bepaalde aspecten van onze club beter begrijpen dan andere bestuursleden. Het jeugdcommittee zal fungeren als een brug tussen de jonge talenten van FC Aramea en het zittende bestuur.

  De jeugdige leden van ons jeugdcommittee hebben de volgende opdrachten gekregen:

  Opdracht 1: Vind een Maatje

  Om ervoor te zorgen dat het jeugdbestuur zo representatief mogelijk is voor alle jeugdleden, hebben we aan de aanvoerders gevraagd om een maatje uit hun eigen elftal te selecteren. Dit maatje moet goed passen bij de visie en doelstellingen van het jeugdcommittee en zal een belangrijke rol spelen in het verzekeren dat de wensen en behoeften van elk team worden gehoord.

  Opdracht 2: Behoeften en Wensen Ophalen

  Een van de belangrijkste taken van ons jeugdcommittee is het verzamelen van de behoeften en wensen van de jeugdspelers in onze club. Dit omvat alles, van teamuitjes en toernooien tot andere activiteiten die de jeugd interessant vindt. Door deze inzichten te verzamelen, kunnen we ervoor zorgen dat de clubervaring voor al onze jeugdleden aantrekkelijker en lonender wordt.

  Opdracht 3: Veranderingen binnen de Club

  Onze jeugdcommittee leden hebben ook de taak om na te denken over de veranderingen die ze graag binnen de club zouden willen zien. Dit kunnen veranderingen zijn op het gebied van training, faciliteiten, betrokkenheid van ouders, of elk ander aspect dat volgens hen verbeterd kan worden. Ze zullen deze suggesties bespreken en een plan ontwikkelen om deze veranderingen op een haalbare termijn te realiseren.

  Dit jeugdcommittee zal een groeiproces zijn, waarbij we samenwerken aan een nog betere FC Aramea Enschede. We zijn ervan overtuigd dat door de jeugd een stem te geven en hen actief te betrekken bij besluitvorming, we de club naar nieuwe hoogten kunnen brengen en een omgeving kunnen creëren waarin talent kan floreren.

  We kijken uit naar de inzet van ons jeugdcommittee en de positieve impact die zij zullen hebben op onze club en haar toekomst. Samen bouwen we aan een sterker, beter en nog meer betrokken FC Aramea Enschede.

  Namens het bestuur van FC Aramea Enschede wensen we onze jeugdcommittee leden heel veel succes in deze spannende en leerzame periode. We geloven in jullie potentieel en kijken uit naar de geweldige bijdrage die jullie, samen met de volgende leden, zullen leveren aan de toekomst van onze club:

  • JO13: Jack Ramskill, Jsaon Rab en Johannes Kara
  • MO13: Eva Binodj
  • JO15: Simon Mourad
  • MO17: Martha Savci, Rita Maria en Evas Bas
  • JO17: Serob Madros

  Samen gaan we voor succes en groei!