• Gozarto Gazette

    Lahdo Bar Qanyo is sportjournalist voor de Gozarto Gazette en zal komend seizoen (in ieder geval tot de winter) het 35+ team van FC Aramea volgen. Deze onnavolgbare vedette van het schrijversgilde heeft al meerdere prijzen in de sportjournalistiek gewonnen en zal tussen het volgen van de Asian League voor deze site schrijven. Het bestuur van FC Aramea heeft geen enkele zeggenschap over de artikelen die van zijn hand komen.

  • Blessureleed en nog steeds geen keeper - gaat het goed komen voor deze formatie?

    ENSCHEDE - Het seizoen in de 35+ 7x7 najaarsreeks moet nog beginnen maar de problemen bij het team van Aramea stapelen zich nu al op. Na drie trainingen zijn twee spelers al met blessures van het veld gegaan. Yanik, de ‘beul van het middenveld’, heeft al een week lang last van een kuitblessure. Hij weigert behandeling door een fysiotherapeut omdat hij bang is dat iets uit het verleden zich weer zal voordoen. Gisteren liep Ilik trekkebenend van het veld met ook, naar het zich laat aanzien, een kuitblessure. Blijkbaar heeft hij vorige week tijdens een all-inclusive eten en drinken vakantie in Griekenland te veel van zijn lichaam geëist. Het is een zware domper voor het team omdat net duidelijk begon te worden dat Ilik zeker wel een balletje kan trappen - en meer!

    Naast deze twee heeft de heer Kara zich slechts één keer op het trainingsveld gemeld en ontbreekt van een aantal andere spelers nog ieder spoor. Hierdoor lijken Savci (de broer van) en Ilgun op 14 september, als het eerste toernooi gespeeld zal worden, te kunnen rekenen op een basisplaats.

    Teamchef Sarkis zal moeten puzzelen om een representatief elftal op de been te krijgen. Net als de Deens bond is hij op zoek naar zaalvoetballers en nog amateuristischere spelers dan hij tot zijn beschikking dacht te hebben. Het lijkt er ook op dat er strootjes moeten worden getrokken voor de keeperspositie of materiaalman Sabri moet bereid zijn om een plek onder de lat in te nemen. 14 september om 19.30 uur kan een ieder die echt helemaal niks te doen heeft op het sportpark aan de Wesselerbrink zien of Aramea 35 het lukt om drie wedstrijden van 20 minuten elk te kunnen spelen.