• FC Aramea blijft ongeslagen en wint van Erix

Aramea heeft het voor het eerst in haar prille bestaan op moeten nemen tegen Erix. In aanloop naar de wedstrijd is de hoofdtrainer Arnold Marshall voor een korte periode afwezig geweest waarbij assistent Murat Cagri het heeft overgenomen van hem.

De mannen van Arnold begonnen sterk aan de wedstrijd. Rico werd een aantal keren goed bereikt, maar de verdediging van Erix wisten hem tot dusver goed af te stoppen. Aan de andere kant werd het eveneens gevaarlijk, maar het goede optreden van zowel de verdediging als de keeper werd de aanval op de juiste momenten afgeweerd. Halverwege de eerste helft weet Rico dan toch het net te vinden en gaat het sterk spelende Aramea met 1-0 de kleedkamers in voor een kop thee.

Het speelbeeld in de tweede helft is ongewijzigd en Aramea speelde de bal makkelijk rond op het nieuwe kunstgrasveld. Het is dringen in de 16 en de grote spits wordt neergehaald, de scheidsrechter wijst naar de stip, penalty Aramea. De spits Rico gaat achter de bal staan en neemt de penalty. Door een prima inzet van de keeper weet hij de penalty te stoppen. Niet veel later wordt door de inzet van Rico de ploeg toch op 2-0 voorsprong. Door onoplettendheid komt Erix nog terug in de wedstrijd op 2-1. Aramea krabbelt op en zet een offensief in. Niet veel later wordt Martin eveneens neergehaald binnen de 16. De scheids wijst weer naar de stip, penalty! Rico staat weer achter de bal en schiet hem in de andere hoek. Alhoewel de keeper in de goede hoek duikt is de bal onmogelijk om te stoppen, 3-1 Aramea en een hattrick voor Rico. Door een prachtige combinatiespel vanaf de rechterflank weet Martin nog zijn naam op de wedstrijd te drukken, goal 4-1 wat eveneens de einduitslag is. Nu Is het zaak om deze lijn door te zetten in een mooie reeks.

as zondag spelen we uit bij SP Rekken om 14:00 uur.