• | FC Aramea versterkt zich met Reangelo Nicolaas van HSC’21 |

 • Reangelo Leandro Nicolaas

  FC Aramea heeft zich na Desney Bruinink opnieuw weten te versterken met een middenvelder. De 22-jarige Reangelo Nicolaas maakt namelijk de overstap van derdedivisionist HSC’21. Reangelo was dit jaar bezig aan zijn 2e seizoen in Haaksbergen, maar door een gebrek aan speelminuten, besloot hij in februari van dit jaar, na goed overleg, te vertrekken bij de huidige nummer 7 van de Derde Divisie Zondag. Hiervoor speelde Reangelo bij GVV Eilermark, waar hij een belangrijke schakel was op het middenveld.

  Net als Desney had Reangelo ook de keuze uit meerdere opties, twijfelde hij om überhaupt nog te voetballen, maar koos uiteindelijk toch bewust voor FC Aramea.

  “Eigenlijk is mijn situatie vergelijkbaar met die van Desney. Ik was dit seizoen helaas geen vaste waarde bij HSC’21 en ondanks dat ik positief bleef en hard trainde, kwam ik weinig tot niet aan het spelen toe. Daar baalde ik van, want als voetballer wil je natuurlijk altijd spelen en belangrijk zijn voor je team. Ik besloot dus te stoppen en mij volledig te focussen op mijn studie. Ik volg namelijk de HBO-opleiding Social Work en hoop volgende maand mijn studie af te ronden. Desney en ik zijn vrienden en lopen ook samen stage bij Scoren in de Wijk. Zo is het balletje eigenlijk gaan rollen en ben ik via Desney in contact gekomen met Andreas, die ik hiervoor ook al kende. Ik hield meteen een positief gevoel over aan het gesprek met de technische commissie en de trainer. De club maakt een groei door en hebben mooie plannen voor de toekomst en daar hoort een sterke 1e selectie bij. De trainer was heel open en direct en vertelde mij dat ik niet voor FC Aramea moest kiezen als ik wellicht nog op hoog niveau wilde blijven voetballen. Dat kon ik waarderen, maar voor mij staat het hervinden van het voetbalplezier nu voorop. Ik hoop vooral van waarde te zijn voor het elftal en daarnaast mijn maatschappelijke carrière op te bouwen. Wellicht kan ik in de toekomst nog een stap hogerop maken.”

  Wij zijn uiteraard erg blij met de komst van Reangelo en wensen hem een plezierige- en succesvolle tijd toe bij FC Aramea!

  Blijf onze website www.fcaramea.nl en social media in de gaten houden, want de derde nieuweling zal deze week nog aan jullie voorgesteld worden!

  Met sportieve groeten,

  Het bestuur van FC Aramea