• FC Aramea trekt nieuwe hoofdsponsoren aan!

    Het was even stil op onze socialmediakanalen. Doordat FC Aramea groeit, lag de focus vooral op de organisatie en blijven we hier ook mee bezig. Kunnen we meer hulp gebruiken? Ja zeker! Wil jij ook wat betekenen voor FC Aramea en haar leden, kom gerust langs en laten we samen bespreken wat jij kunt doen voor ons.

    Nu willen we onze nieuwe hoofdsponsor aan jullie voorstellen, namelijk KING FOOD! King Food was al betrokken bij onze jeugd en het 2e elftal, echter heeft hij nu ook gekozen om HOOFDSPONSOR te worden van het 1e selectieleftal. Ook Bois watteu verbind zich voor 3 jaar aan onze selectie elftal, hier later meer over


    Kingfood is dé specialist voor horecaprofessionals. De naam King Food is niet zomaar gekozen, deze naam zegt precies waar zij voor staan: een Koning op het gebied van Food en Non-Food voor de mediterraanse keuken. Door de jaren heen is King Food uitgegroeid tot dé totaalleverancier in de horecasector. Met hun vlotte en betrouwbare bezorging, krijgt u hoge kwaliteit producten voordelig geleverd. De vaste chauffeur houdt rekening met uw voorkeuren en wensen, ten slotte is de klant koning. En om het nog beter te maken ontvangt u deze bijzonder hoge kwaliteit voor zeer lage prijzen. Dus wacht niet langer en profiteer van de voordelige aanbiedingen en vorstelijke service bij KING FOOD!

    http://www.kingfood.nl/