• FC Aramea Meidenvoetbal Enschede Zuid

  Enschede 01-02-2024

  Welkom bij FC Aramea, de enige voetbalclub met een bruisende meidenafdeling in Zuid-Enschede!

  Bij FC Aramea zijn we trots op onze groeiende gemeenschap van enthousiaste meiden en ouders die zich inzetten voor sportiviteit en teamgeest. Onze club heeft momenteel volle meidenelftallen voor het lopende seizoen, maar we kijken al vooruit naar het seizoen 2024-2025 en de spannende mogelijkheden die dit met zich meebrengt.

  Hoewel onze teams momenteel vol zitten, nodigen we meiden van alle leeftijden en niveaus uit om zich bij ons aan te sluiten. Door deel te nemen aan onze trainingen kunnen nieuwe leden kennismaken met onze club, ons trainingsprogramma, en kunnen ze ons helpen om onze toekomstplannen vorm te geven.

  We begrijpen dat het voor nieuwe leden momenteel niet mogelijk is om direct deel te nemen aan wedstrijden, maar jouw betrokkenheid is van onschatbare waarde voor de verdere groei van onze meidenafdeling en de club als geheel.

  Als je geïnteresseerd bent om lid te worden van FC Aramea of meer wilt weten over onze trainingsmogelijkheden, kun je contact met ons opnemen via de coordinator. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te verwelkomen bij onze voetbalclub.

  Laten we samen bouwen aan een toekomst vol sportiviteit, vriendschap en succes bij FC Aramea!

   

  Met sportieve groet,

  FC Aramea, Meidenafdeling Zuid-Enschede

 • FC Aramea Meisjes

  Enschede 22-3-2023

  We zijn trots om te kunnen melden dat de meidenafdeling van FC Aramea in de afgelopen tijd flink is gegroeid. Begonnen met slechts 7 meisjes, zijn we nu bijna uitgegroeid tot 20 meiden in één team en hebben we in totaal al wel 30 meiden in onze club.

  Het is fantastisch om te zien hoe sport meisjes aantrekt en hen de kans geeft om hun vaardigheden te ontwikkelen en te concurreren op het veld. Bij FC Aramea vinden we het belangrijk om te blijven focussen op het ontwikkelen van de vaardigheden van onze spelers en het creëren van een positieve en ondersteunende omgeving.

  Ongeacht het niveau waarop we spelen, zijn we ervan overtuigd dat sporten bijdraagt aan een gezonde geestelijke gezondheid en het opbouwen van vriendschappen. We zijn dan ook verheugd dat we in staat zijn geweest om meer meisjes aan te trekken en we hopen dat deze groei zich zal voortzetten in de toekomst.

  We willen al onze speelsters, coaches en vrijwilligers bedanken voor hun inzet en toewijding aan onze club en kijken uit naar een succesvolle toekomst voor FC Aramea.