• FC Aramea Meisjes

    Enschede 22-3-2023

    We zijn trots om te kunnen melden dat de meidenafdeling van FC Aramea in de afgelopen tijd flink is gegroeid. Begonnen met slechts 7 meisjes, zijn we nu bijna uitgegroeid tot 20 meiden in één team en hebben we in totaal al wel 30 meiden in onze club.

    Het is fantastisch om te zien hoe sport meisjes aantrekt en hen de kans geeft om hun vaardigheden te ontwikkelen en te concurreren op het veld. Bij FC Aramea vinden we het belangrijk om te blijven focussen op het ontwikkelen van de vaardigheden van onze spelers en het creëren van een positieve en ondersteunende omgeving.

    Ongeacht het niveau waarop we spelen, zijn we ervan overtuigd dat sporten bijdraagt aan een gezonde geestelijke gezondheid en het opbouwen van vriendschappen. We zijn dan ook verheugd dat we in staat zijn geweest om meer meisjes aan te trekken en we hopen dat deze groei zich zal voortzetten in de toekomst.

    We willen al onze speelsters, coaches en vrijwilligers bedanken voor hun inzet en toewijding aan onze club en kijken uit naar een succesvolle toekomst voor FC Aramea.