• FC Aramea boekt tegen FC Winterswijk 2e thuisoverwinning op rij!

  Gistermiddag stond voor FC Aramea de thuiswedstrijd tegen concurrent FC Winterswijk op het programma. Op Sportpark Wesselerbrink-Zuid werd er om 15:00 uur afgetrapt. Op verzoek van de prima fluitende scheidsrechter Bos, werd er gelijk na de aftrap door beide ploegen een minuut stilgestaan tegen racisme.

  FC Aramea begon ijzersterk aan de wedstrijd. De ploeg van interim-trainer Andreas David kwam via Basil en Afram tot twee keer toe op een verdiende voorsprong. Beide doelpunten kwamen voort uit een perfect opgezette aanval van achteruit. Diezelfde Basil en Martin konden hun ploeg naar een grotere voorsprong schieten, maar faalden beide oog in oog met de keeper. Zodoende konden de gasten door een vrije trap en een communicatiefout achterin steeds weer op gelijke hoogte komen.

  Ook in de 2e helft hadden de Enschedeërs een lichte veldoverwicht. Door een perfecte voorzet van Emanuel kon Basil met een knappe kopbal zijn 2e doelpunt van de middag maken. Hierna kregen Marcus en Basil nog twee goede kansen om de wedstrijd op slot te gooien, maar bleven helaas niet kalm genoeg bij het afwerken. De gasten werden, op een paar cornerballen na, niet meer gevaarlijk. Scheidsrechter Bos maakte in de 93e minuut een einde aan de wedstrijd en de grote vreugde bij de thuisploeg was meer dan terecht. De 2e thuisoverwinning op rij was namelijk een feit en het gat met de middenmoot werd verkleind.

  Op zaterdag 30 november staat om 14:30 uur de uitwedstrijd tegen de nummer 2 FC Berghuizen op het programma.

  EINDSTAND:
  FC Aramea - FC Winterswijk 3-2 (2-2)