• Een Avond vol Vreugde: Dames en Meiden van FC Aramea Verenigd

 • De Avond

  Wat een fantastische avond was het op 3 november! We willen jullie bedanken voor jullie aanwezigheid en deelname, want jullie hebben deze avond tot een groot succes gemaakt.

  De avond was gevuld met lachende gezichten, geweldige muziek en een ongelooflijke sfeer van verbondenheid. Goed nieuws: we zijn verheugd te melden dat er inmiddels een speciaal vrouwen/activiteiten comité is opgericht, bestaande uit ruim 13 enthousiaste moeders. Als iemand zich wil aansluiten bij dit comité, dan ben je van harte welkom. Samen kunnen we nog meer bijzondere evenementen en activiteiten organiseren.

  Tijdens de avond hebben we genoten van heerlijke hapjes en drankjes, en niemand kon om de exclusieve goodybag heen, gevuld met fantastische verrassingen die jullie hopelijk nog vaak zullen herinneren.

  Bovendien hadden we een leuke en uitdagende quiz opgezet, gepresenteerd door niemand minder dan Erwin Ilgun. Zijn quiz zorgde voor veel gelach en een gezonde competitieve geest. Maar de avond was nog lang niet voorbij na de quiz. We hebben nog gezellig gedanst en gepraat, en zo de avond in stijl afgesloten.

  Kortom, het was een avond om te onthouden, waarop we samenkwamen, plezier hadden en nieuwe vriendschappen smeedden. Bedankt dat jullie deze avond zo speciaal hebben gemaakt. Ook een dank natuurlijk naar de sponosren die deze avond ook mogelijk hebben gemaakt. #ING

  Blijf op de hoogte, want er komen nog meer geweldige evenementen aan!

  Met sportieve groeten,


  Het team van FC Aramea Enschede