• Covid-19, ook wel het coronavirus genoemd

  Beste leden en niet leden,

  Zoals jullie weten zijn er afgelopen week diverse maatregelen genomen ter bescherming van onze samenleving tegen Covid-19, ook wel het coronavirus genoemd. Maatregelen die voelbaar, maar vooral ook zichtbaar zijn binnen onze voetbalvereniging. Geen trainingen en wedstrijden, maar ook geen samenkomst van leden die normaal gesproken wekelijks gezellig met elkaar nazitten in de kantine. Een groot gemis en leegte dus binnen FC Aramea. Door de huidige situatie rondom het virus, heeft voetbal helaas even geen prioriteit. De gezondheid van onze leden en niet-leden staat momenteel natuurlijk op nummer één!

  We leven op dit moment in een beangstigende- en onzekere tijd die elke dag nog onwerkelijk aanvoelt. Een situatie die uiteraard voor ons allen op een bepaalde manier pijnlijk en treurig is. We lezen nieuwsberichten en zien beelden voorbij komen uit diverse landen, waaronder Italië, die ons natuurlijk diep raken.

  Laten we in deze moeilijke periode alstublieft geen egoïstische- en nonchalante houding vertonen, maar juist doen wat van ons gevraagd word. Blijf zo veel mogelijk thuis en volg de instructies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Dit is namelijk een bijzondere periode waar wij als bevolking kunnen laten zien dat wij 'samen' Nederland zijn!

  Laten we allemaal bidden en hoop houden dat wij gauw weer onze normale leven kunnen oppakken, mensen snel zullen herstellen van dit virus en wij allen snel weer tegen een bal mogen trappen!

  Namens het bestuur,

  Isa Metin
  Voorzitter FC Aramea