• Contributie en overschrijvingsbeleid

  Om te voetballen bij FC Aramea hebben we een aantal kleine regels m.b.t. de contributie. Hieronder zullen ze worden benoemd en worden toegelicht.

  Seizoen

  De overschrijvingen van FC Aramea naar een andere club of van een andere club naar FC Aramea kan t/m 15 juni, zie deze link https://www.knvb.nl/nieuws/assist-wedstrijdsecretarissen/assist-wedstrijdsecretarissen/48303/nationale-overschrijvingen en geldt voor de A categorie. Mocht dit door de KNVB worden veranderd zullen wij dit moeten volgen. Heb je de afgelopen 3 jaar niet bij een club gespeeld zijn er andere regels. Vraag ons naar de mogelijkheden.

  Wil je je alsnog uitschrijven na 15 juni dan kan dat natuurlijk ook. We hanteren hier een deadline van een week langer namelijk 22 juni. Dit alleen als je echt stopt met voetballen. Ga je alsnog naar een andere club dan ben je helaas alsnog contributieplichtig. Wil jij je na de tijd overschrijven naar een andere club, dan ben je bij FC Aramea alsnog contributie plichtig. Wees dus tijdig met het uitschrijven bij FC Aramea.

  Tegemoetkoming
  Via Stichting Leergeld Enschede is er eventueel een mogelijkheid om een tegemoetkoming te ontvangen in de kosten voor contributie. Stichting Leergeld Enschede richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor die we kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Het aantoonbaar inkomen moet beneden 120% van het bijstandsniveau liggen.
  Kijk op de website van Stichting Leergeld Enschede voor meer informatie en om een aanvraag te doen. 
   
  Contributie is altijd voor een heel verenigingsjaar (vooraf) verschuldigd. Wil je een gespreide betaling over 12 maanden dan is dat mogelijk. UITSLUITEND in combinatie met een automatische incasso betalingswijze!

   

  Over-/uitschrijven
  Spelers die willen gaan voetballen bij een andere vereniging zijn verplicht de ter beschikking gestelde FC Aramea kleding en tassen in te leveren bij hun trainer/teamleider dan wel bij het bestuur. Ook moeten alle financiële verplichtingen zijn voldaan voor de over- of uitschrijving.

  Uitschrijvingen kan enkel per mail naar secretaris@fcaramea.nl Overschrijvingen worden alleen goed gekeurd als je geen openstaande kaarten hebt, je contributie volledig betaald is en het trainingspak, tas en eventuele andere spullen zijn ingeleverd.

  Heb je vragen omtrent contributie of overschrijvingen, meld je dan bij Mourad Sarkis

 • incasso en tarieven

  Het bedrag dat de club vraagt aan haar leden zal als volgt geïncasseerd worden. Hetzij door stichting leergeld (lid dient zelf door te geven aan stichting leergeld). Of per automatische incasso. Wil je per maand betalen zal dit 10 x € 25, zijn. betaal je per kwartaal zal dit 4 x €62,50 zijn en per jaar 1 x €250,-. Heb je vragen hierover, neem dan contact op met onze penningmeester.

 • TypeMaand KwartaalPer jaar
  Pupillen (7 t/m 11 Jaar) € 25 € 62.50 € 250
  Junioren (12 t/m 18 jaar) € 25 € 62.50 € 250
  Senioren (19 Jaar en ouder) € 25 € 62.50 € 250
  35+ (7x7 vrijdag) € 15 € 37.50 € 150
  Steunend lid € 35
  Club van 100 € 100
 • Kleding

  Alle kleding die je krijgt van FC Aramea Enschede is in bruikleen. We doen ons uiterste best om onze leden allemaal te voorzien van het volgende.

  • Wedstrijd shirt (bruikleen)
  • Wedstrijd broek (bruikleen)
  • Wedstrijd sokken (tegen betaling aan te kopen € 8,-) en deze mag je dan natuurlijk houden
  • Sporttas (bruikleen)
  • Presentatiepak (bruikleen) deze dien je te dragen op de wedstrijd dagen en is niet bedoeld voor de trainingen

  Met bruikleen bedoelen we dat je er netjes mee omgaat. Alsof jijzelf deze kleding hebt gekocht. Ben je iets kwijt of is het kapot gegaan, geef dit tijdig door. Helaas zijn we dan wel genoodzaakt om het nieuwe kledingstuk in rekening te brengen.