• | Asmar Malki keert terug op het oude nest |

 • Asmar Malki

  FC Aramea heeft zich na de komst van Desney Bruinink en Reangelo Nicolaas opnieuw weten te versterken voor aankomend seizoen. De 30-jarige Asmar Malki keert namelijk na 7 jaar terug op Sportpark Wesselerbrink Zuid en komt over van Sportclub Enschede. De ervaren doelman was in het seizoen 2015/2016 onderdeel van het succeselftal van FC Aramea dat toen via de nacompetitie promoveerde naar de 4e klasse. De jaren erna kwam hij o.a. uit voor Sportclub Enschede en het Duitse FC Turo D’Izlo Gronau.

  Asmar legt uit waarom hij er bewust voor heeft gekozen om terug te keren bij FC Aramea:

  “Ik heb mij als Arameeër altijd verbonden gevoeld met FC Aramea en heb sinds mijn vertrek in 2016 goed contact gehouden met leden van de club. Ik had het destijds ook heel erg naar mijn zin, maar kon het toen moeilijk combineren met mijn werk als materiaalverzorger bij FC Twente. Sommige weekenden blijven nog steeds lastig voor mij i.v.m. de wedstrijden van FC Twente. Desondanks heb ik na een aantal goede trainingen besloten om terug te keren hij FC Aramea. Ik wil door mee te trainen zelf weer fitter worden en hoop daarnaast het plezier in het voetbal terug te vinden. Momenteel heeft het eerste elftal met Joshua Tastekin en Jashwir Sital twee talentvolle keepers in huis, maar dat beïnvloedde mijn keuze niet. Ik hoef namelijk (i.v.m. werk) niet perse te keepen op wedstrijddagen. Ik heb met de hoofdtrainer afgesproken dat ik Joshua en Jashwir zo scherp mogelijk probeer te houden tijdens de trainingen en hoop hun met mijn ervaring verder te kunnen helpen in hun ontwikkeling. Tot slot zou ik ook heel graag weer een promotie mee willen maken met FC Aramea!”

  Wij heten Asmar uiteraard van harte welkom en wensen hem heel veel succes- en plezier toe aankomend seizoen!

  Blijf onze website www.fcaramea.nl en social media in de gaten houden, want binnenkort stellen we jullie voor aan een nieuwe aanwinst!

  Met sportieve groeten,

  Het bestuur van FC Aramea