• ANDREAS DAVID NIEUWE HOOFDTRAINER FC ARAMEA

  We zijn verheugd te kunnen melden dat wij met Andreas David de gewenste hoofdtrainer hebben gevonden voor het aankomend seizoen. Andreas, 29 jaar en in het bezit van zowel een UEFA C als UEFA B-diploma, was de afgelopen maanden al actief als interim-trainer en wist in deze korte én moeilijke periode meteen een positieve indruk achter te laten bij de spelersgroep. Hij zal komend seizoen officieel beginnen aan zijn eerste klus als eindverantwoordelijke.

  Andreas is geen onbekende voor FC Aramea. Hij is sinds de oprichting al nauw betrokken bij de club. De eerste jaren was Andreas o.a. actief als assistent-trainer en later zelfs nog twee seizoenen als speler. Zo was hij in 2016 ook onderdeel van het elftal dat promoveerde van de 5e naar de 4e-klasse.

  Als voetballer maakte hij naam in de top van het amateurvoetbal bij clubs als Quick’20 en Excelsior’31.. Als speler van eerstgenoemde club werd Andreas vandaag exact 11 jaar geleden nog verkozen tot beste amateurvoetballer van de regio Twente.

  We hebben er vertrouwen in dat Andreas met zijn kennis én voetbalervaring iets moois kan neerzetten waar wij hopelijk de komende jaren nog op kunnen voortborduren.

  Wij wensen Andreas en de gehele selectie heel veel succes, plezier en vooral een goede gezondheid toe in het nieuwe voetbalseizoen! 


  Met sportieve groeten,

  Het bestuur van FC Aramea